سپاسداری انجمن زرتشتیان تهران از پزشکان و پرستاران و پیراپزشکان به مناسبت روز پزشک



انجمن زرتشتیان تهران، در آیینی روز پزشک را با سپاسداری از پزشکان، پرستاران و پیراپزشکان همکیش گرامی داشت. 
این برنامه که پسین پنجشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۳، در تالار خسروی با حضور نزدیک به ۱۰۰ تن از پزشکان و کادر درمان برگزار شد.
در این برنامه دکتر افشین نمیرانیان، ریاست هیات مدیره انجمن، در سخنانی با قدردانی از حضور پزشکان از سه نهاد در جامعه زرتشتی برای سلامت جامعه نام برد و گفت جدا از بیمارستان فیروزگر، قدیمی ترین نهاد فعال کنونی جامعه زرتشتی درمانگاه یگانگی است که مورد استفاده همه قرار دارد. رییس هیات مدیره انجمن زرتشتیان تهران، دومین نهاد را سرای سالمندان زرتشتی نام برد که با تمامی فراز و نشیب ها در خدمت گروهی از همکیشان است. وی همچنین از  انجمن خیریه درمانی نام برد که در ۱۵,۱۶ سال اخیر  کارهای فراوانی برای جامعه زرتشتی انجام داده است به ویژه در ایام بیماری کرونا. 
دکتر نمیرانیان، در ادامه سخنانش از شبکه نامرئی در میان همکیشان گفت و افزود یکی از رازهای پایداری ما، این بوده که هر گاه برای کسی مشکی پیش می آمد، با چند تماس تلفنی فرد مطلع و آگاهی را پیدا می شد که این مشکل را حل کند. ولی این شبکه در سالهای اخیر کم رنگ تر شده است. با این حال بیماری کرونا تا حدودی باعث احیای این شبکه شد و هر گاه فردی دچار بیماری می شد، شما به وی کمک می کردید.
دکتز اسفندیار اختیاری، نماینده ادوار زرتشتیان در مجلس نیز دیگر سخنران این برنامه بود. وی در سخنان خود با بیان آنکه خاطرات شیرینی از کادر درمان و پزشکان دارد گفت در ۱۶ سال دوران نمایندگی شاید به تک تک شما در موارد خاص زنگ زدم و همیشه بدون چشمداشت کمک کردید. وی ادامه داد تک تک شما که در بیمارستان ها فعال هستید حتی اگر یک نفر به صورت ناشناس به محل کارتان بیاید و از اخلاق شما بپرسد، همه همکازانتان شما را به عنوان یک انسان درستکار معرفی خواهند کرد. این برآورده یک فرهنگ است هم فرهنگ خانواده خودتان و هم فرهنگ خانواده بزرگترتان یعنی جامعه زرتشتی.
مهندس اردشیر خسرویانی، هموند هیات مدیره و برنامه ری این برنامه سومین فردی بود که در جایگاه قرار گرفت. وی در سخنان خود به تاریخچه درمانگاه یگانگی اشاره کرد و گفت درمانگاه جایگاه بسیار مهمی برای جامعه ما است. این درمانگاه نیازمند دهش است ولی نه دهش مادی که بیشتر نیازمند تخصص و وقت شما است. اینکه بتوانید یک روز در هفته یا حتی ماه وقت بگذارید تا تخصص شما در درمانگاه مورد استفاده همه قرار بگیرد.  وی در ادامه  گفت علاوه بر این ما نیاز داریم تا یک بانک اطلاعاتی از کادر درمان داشته باشیم. الان نیز چنین چیزی وجود دارد ولی نیاز به تکمیل و به روزرسانی است. اگر بتوانیم این بانک اطلاعاتی را جمع آوری کنیم می تواند مورد استفاده همکیشان قرار بگیرد. پیشنهاد دیگر این است که در نظر داریم که مکانی برای تجهیزات پزشکی در نظر بگیریم و تجهیزات پزشکی که می تواند مورد عموم همکیشان قرار بگیرد را در آن نگه داریم و به امانت در اختیار همکیشان قرار دهیم. در دوران کرونا، دستگاه های اکسیژن ساز و ... بارها در اختیار همکیشان قرار گرفت و بازپس گرفته شد. اگر با توجه به تخصصتان ما را راهنمایی کنید که چه دستگاه ها و تجهیزاتی برای این موضوع لازم است بسیار کمک کننده است. 
در پایان این برنامه از پزشکان با اهدای لوح سپاس قدردانی شد. گفتنی است که در لابلای این برنامه فرامرز پوررستمی به عنوان مجری برنامه، اطلاعاتی را از تاریخچه درمانگاه و تشکل های سلامت در جامعه زرتشتی را بیان کرد و در این میان از افراد فراوانی که از سالهای دور تاکنون تلاش کرده بودند، نام برد.

عکس از کامبیز رستمی عصرآبادی است